Hieronder het huidige aanbod van consulten. Mocht jij een vraag hebben of behoefte hebben aan een consult die niet op deze pagina wordt benoemd, stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Wie weet kan ik evengoed wat betekenen. Het kan ook zijn dat jij geen behoefte hebt aan een consult maar aan een traject.

Kennismaking

Leer mij beter kennen tijdens een korte introductie. Hierin kan je mij vragen stellen en bespreken wij wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Een kennismaking kan jij aanvragen via het contactformulier.

Duur: 15-20 minuten

Kennismaking (incl. introductie astrologie)

Geen idee wat astrologie inhoudt en wat voor informatie hieruit naar voren komt? Tijdens een instapconsult geef ik meer inzicht over de historie en ‘wetenschap’ omtrent astrologie. Ontvang 15% korting bij een vervolg consult!

Duur: circa 30 minuten

Consult werk

Dit consult staat in het teken van de werksituatie. Ben jij jezelf tijdens werktijd of beschouw jij het werk als een verplichting? Past het huidige werk wel bij je of heb jij andere ambities? Dit zijn allemaal thema’s die tijdens dit consult aan bod komen. Ook jouw kwaliteiten en persoonlijkheid spelen een belangrijke rol. Het hoofddoel is om een helder beeld te creëren waarmee jij jouw ideale werkomgeving kan realiseren.

Duur: 90 minuten

Consult relaties

Relaties spelen een belangrijke rol in ons leven en in deze optie gaan wij ons verdiepen in jou behoeftes in relaties. Hoe ga jij met anderen om en aan wat voor mensen om je heen heb jij behoefte? Ook kan dit consult verhelderend werken wanneer je niet meer weet waar je het zoeken moet met betrekking tot relaties.

Duur: 90 minuten

Consult werk en relaties

Dit consult is een combinatie van optie 3 en 4. Hierin wordt dus ingegaan op zowel de werksituatie als relaties.

Duur: 120 minuten

Consult persoonlijke ontwikkeling

Als individu blijven wij ons constant ontwikkelen. Vaak kan in een jaar al een hoop gebeuren. In de astrologie kan de ontwikkeling voor een bepaalde periode in kaart gebracht worden. In dit consult wordt jouw persoonlijke groei besproken en is er ruimte om dieper in te gaan op jouw persoonlijke doelen.

Duur: 90 minuten