”Mike is een heel fijn en zachtaardig persoon die je op de juiste manier weet mee te nemen in zijn bevindingen. Hij heeft onlangs mijn geboortehoroscoop berekend en deze met mij doorgesproken. De inzichten die hij mij gegeven heeft, zijn een ware eye-opener voor mij. Het fijne aan Mike vind ik dat hij erg openstaat voor het gesprek. Hij heeft heel goed oog voor mij als persoon en daarmee dus voor mijn persoon. ”

– Dilara –

Waarom schuiven we de dingen die echt belangrijk voor ons zijn, zo vaak voor ons uit? En waarom lopen de dingen vaak niet zoals we diep van binnen eigenlijk willen? Mike zal je leren om jezelf en je levenslessen beter te begrijpen, want uiteindelijk leidt dat je naar waar je naartoe wilt. Hij gaat je echt niet vertellen wat er over een jaar gaat gebeuren, maar gaat je leren hoe je daar zelf invloed op uit kunt oefenen.

Ver van mijn bed show? Totaal niet, dit draait om jou. Ik weet zeker dat je je direct begrepen voelt en met een rugzak vol nieuwe inzichten naar buiten loopt. Een ongelofelijk talent die je zeker wilt ontmoeten. Dus zet die eerste stap!

– Nick –

”BTS heeft mij meer inzicht gegeven in het verleggen van mijn persoonlijke grenzen. Mike is een prettig persoon die meteen open stond om mij te begeleiden in het geloven in mijzelf. Bedankt voor deze mooie ervaring!”

– Danielle –