Wanneer jij een consult aanvraagt via de site, ontvang ik per mail een bevestiging hiervan. Vervolgens neem ik contact met jou op om een datum af te spreken en wellicht wat vragen te stellen. Hierna start ik met de voorbereiding.

Naar mijn mening is een fysieke ontmoeting de meest fijne setting voor een consult. Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar een face to face gesprek, is dit niet altijd even praktisch. De reistijd richting Alkmaar kan te lang zijn waardoor ik gebruik maak van Skype en Google Hangout. Dit zijn mooie alternatieven om evengoed in contact te komen.

Ik zie het als mijn taak om jou in contact te brengen met jezelf. Het wordt geen gesprek waarbij ik ga vertellen wie jij bent maar een dialoog waarbij we tot de kern komen van het, door jou gekozen, onderwerp. Ik ga niet jouw toekomst voorspellen en ga dus niet zeggen dat jij links- of rechtsaf moet gaan. Ik bespreek mijn gevoel en hetgeen wat ik in de horoscoop zie.

Om jouw geboortehoroscoop te maken, heb ik de volgende gegevens nodig:

  •  Jouw geboortedatum (dag-maand-jaar);
  •  de geboorteplaats;
  •  en het tijdstip van de geboorte (graag zo dichtbij mogelijk).

SPIRITUEEL CENTRUM WAKKER

Wanneer wij een face-to-face afspraak maken, is het mogelijk dat wij in één van de ruimtes van spiritueel centrum Wakker zitten. Het centrum ligt vlakbij station Alkmaar Centraal en is gemakkelijk te bereiken (ongeveer vijf minuten lopen).

Adresgegevens:
Wakker – bewust zijn
Westerweg 14
1815 DE Alkmaar